Massør Uddannelse nær Næstved

Kontakt os her

Erfarne, professionelle undervisere på vores massør uddannelse i Næstved. Har du en drøm om at uddanne dig til sportsmassør? Så du kommet til det rette sted. Book din plads på det næste hold i dag.

Tilmeld dig i dag

Drømmer du om at færdiggøre en massør uddannelse i Næstved?

Du vil modtage en masse ny værktøjer, som kan bruges i forskellige behandlingsformer, herunder f.eks. sports massør, zoneterapeut og fodterapeut. Du bliver undervist af nogle super kompetente fagfolk, som har en masse års erfaring inden for området, som er gode til at lærer fra sig. Undervisningen vil indeholde både praktisk og boglig læring, så du får lov til at prøve det af, som der bliver undervist i.

Uddannelser foregår enten i Køge eller Haderslev, afhængigt af hvilket hold du tilmelder dig på. Vi har aften og weekend hold, så du ikke behøver tage fri i hverdagen, men derimod kan tage det ved siden af dit nuværende arbejde eller uddannelse.

Lyder uddannelsen interessant for dig? Du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål i forhold til undervisningen eller bare ønsker at booke tid på næste ledige hold.

Vores udvalg af uddannelser

Vi tilbyder flere forskellige uddannelser, herunder bla. sportsterapeut, kropsterapeut og sportsakupunktur. Hvis sportsmassør uddannelsen ikke er den rigtige for dig, så kan du tage et kig på resten af vores uddannelser, det kan være vi har den helt rigtige uddannelse for dig.

Efter endt uddannelse hos os, kan du tage et job hos en massør eller starte som selvstændig. Hvis drømmen er at starte som selvstændig, så deler vi ud af vores erfaring, og hvad du skal være opmærksom på.

Kontakt os uforpligtende, hvis du ønsker en massør uddannelse nær Næstved

Har du nogen spørgsmål i forhold til uddannelsen eller ønsker du bare at booke en tid? Du altid velkommen til at kontakte os, vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

Sidebar
25 71 50 00 Tilmeld dig her