Sports Corpus Klinik

Kontakt os her

Hvorfor vælge mig ?

Med mere end 35 års erfaring fra den professionelle sportsverden på begge sider af briksen først som professionel ishockeyspiller og siden som behandler ved jeg hvad der skal for at holde kroppen i topform.
Derudover er jeg indehaver af SPORTS CORPUS SKOLEN hvor at jeg underviser i forskellige typer massør uddannelser, herunder en sportsmassør uddannelse.

I klinkken tilbyder jeg en bred vifte af behandlinger

Sportsmassage & Sportsterapi

Hjælper dig med komplekse skader eller hjælper dig med at optimere din restitution.
Jeg sørger for at du er klar til næste næste træning efter behandling hos mig.
Jeg tilbyder bla.

 • Sportsmassage
 • Sportsakupunktur
 • Sports Cryo Terapi ( Øjeblikkelig smertelindrende effekt, håndtering af inflammation
  Vasomotorisk effekt: hurtig dræning af hæmatomer og ødem
  Muskelafspænding
 • Sports Cupping
 • EMS/TENS ( TENS er en behandlingsmetode til at dæmpe smerteimpulser i nervesystemet )
 • Skadesterapi (forebyggelse, behandling og genoptræning )
 • Sportscoaching (Målsætning – Visualisering – Koncentration )

MIN ERFARING ER DIN GARNTI FOR KVALITET!

Behandler hilsner
Kenneth

Book din tid online her

 

Hvem er min klienter?

Mine primærere klienter er eliten fra mange forskellige sportsgrene Fodboldspillere, Ishockeyspillere, Håndboldspillere BMX, Motorcross, Atletik, Løbere, OCR, Crosfittere samt en masse Team Danmark støttede Atleter som jævnligt modtager
Sportsmassage, sportsterapi,TENS, Recoveryboots Sportsakupunktur, kinesiotape,Cupping , Massage GUN, AKU-PODS Kropsterapi, manuelle behandlinger Sportscoaching (Målsætning – Visualisering – Koncentration )

Skal jeg hjælpe dig også ?
Kom til mig og lad os sammen finde en løsning

 

Klienterne siger….

Jeg har haft en skulder skade i,
1 månedstid. i dag har jeg været forbi Kenneth og med en enkelt behandling har jeg kunne mærke kæmpe fremgang – vi ses ihvertfald igen!

Brian – Fodboldtræner Brøndby IF

Se mere….

Book tid nu
Sidebar
25 71 50 00 Tilmeld dig her