Kropsterapi Kursus

Kontakt os her

Kropsterapi kursus for alle – uanset om du har erfaring fra en tidligere behandler uddannelse eller om du bare er nysgerrig på kroppen, så du velkommen til at deltage i uddannelsesforløbet. Sammen med andre elever vil du modtage professionel undervisning på en af vores skoler i enten Køge eller Haderslev. Kontakt os uforpligtende i dag, hvis du har nogle spørgsmål eller bare ønske at deltage på næste hold!

Tilmeld dig næste hold

 

Kropsterapeutisk kursus over 4 dage

Vores kursus er til dig….

  • Som vil kunne gøre en forskel for andre
  • Som er nysgerrig på det hele menneske
  • Som evt. har en anden behandler uddannelse, men som søger nye værktøjer

Over 2 weekender vil du lære, eller supplere dine værktøjer, til at kunne hjælpe andre mennesker med at få kroppens spændinger til at slippe. Undervejs vil du også få grundlæggende kendskab til, hvordan vores psyke kan være årsagen til fysiske smerter.

Brug et kropsterapi kursus som et værktøj

Du lærer at behandle hele kroppen, med udgangspunkt i den pulserende massageform, som kropsterapien er.

Hvordan kan en øm nakke, ellers spændte skuldre, kunne behandles andre steder på kroppen?
Vi underviser dig ud fra en holistisk tankegang, og derigennem lærer du hvordan sammenhængen i spænd/smerter kan forløses ved også at behandle andre steder på kroppen.

Du vil få en masse teknikker, men vi er også meget opmærksomme på at de skal være så skånsomme for dig, som muligt. Derfor vil vi lægge stor vægt på arbejdsstillinger, og hvordan du kan guide din klient til at komme ned i kroppen, uden at du slider på egen krop.

Erfarne underviser til kropsterapi kurset

Kursets indhold er nøje tilrettelagt, så du efterfølgende kan udføre en behandling på hele kroppen. Du vil blive undervist af vores erfarne kropsterapeuter alle 4 dage. Det er ikke en forudsætning at have anden relevant behandler uddannelse.

Næste hold med ledige pladser:

Kropterapeutisk kursus 
Køge ( 2024 )
Undervisning lørdage og søndage
Nye datoer kommer snart
Pris 6995 Kr. incl alt
Kropterapeutisk kursus Modul 2 
Køge ( 2024 )
Undervisning lørdage og søndage
Lørdag og søndag d. 22-23 Juni 2024
Kræver at du har deltaget på modul 1
Pris 4495 Kr.
Tilmeld dig her

Se også vores sportsmassør uddannelse

Kontakt os uforpligtende

Ønsker du hjælp til at tilmelde dig næste hold eller har du nogen spørgsmål til uddannelsesforløbet? Du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 25 71 50 00 eller på mail info@sports-corpus.dk.

Sidebar
25 71 50 00 Tilmeld dig her